Gallery (multi upload) strange behaviour - help pls!

By: Krzysztof Hoffmann | Asked: 05/03/2024
ForumsCategory: General questionsGallery (multi upload) strange behaviour - help pls!
Krzysztof Hoffmann asked 2 months ago
Guys, I experience a strange problem and got already mad searching for a soultion. In short words - I've build a database (Polish soldiers of WW2 from 2nd Polish Corps) based on FF. One of the goals of this work is to gather as much data of particular soldier as possible in one place. I have two fields with upload possibility - one is "profile photo" (single upload) and another "additional photos" where you can use multiupload. While the first field work perfect and all uploaded photos are showing correctly, the multiupload field seems to have issues. Files are uploading correctly (I can see them in my dashboard, they are also correctly presented in exported csv with right urls) ... but do not appear on site :-( BUT - when I refresh the page - they miraculously are in their place, visible to visitors. After another refreshing - they disappear again. I'm going mad with it, Tried with different browsers, different caching options, different gallery plugins (I use Justfied Gallery plugin but i.e. Envira or Modula returned with the same as well as native WP gallery),  I have also tried with different themes - and the problem is still unsolved. Please help !!! Krzysiek
3 Answers
Rob LeVineRob LeVine answered 2 months ago
I would need a lot more information to offer any help.  Let's start with the code you're using in the view to display the information and maybe a link to the page that's not working.  Anything else you can think of would help as well.
Krzysztof Hoffmann answered 2 months ago
Hi Rob, thanks for your reply I used the standard code which worked for me in the past. Here's:
[gallery ids="[161 size=full show=id sep=',']" link="file" open_all_in_new_window="true" columns="3"]
The multiupload is public with restrictions set to 20 MB and auto resize to 1920p wide (I also tried without resizing and without any restrictions but without success). I'm not sure what's goin' on. The live (but still under development) version of the website is here: http://indeks2kp.pl/nowy Not all profiles got additional photographs - here's a sample of profiles with photos uploaded: http://indeks2kp.pl/nowy/baza-zolnierzy/entry/1718/ http://indeks2kp.pl/nowy/baza-zolnierzy/entry/1682/ http://indeks2kp.pl/nowy/baza-zolnierzy/entry/1893/ Thanks a lot for your support ! K
Rob LeVineRob LeVine answered 2 months ago
Unfortunately, I don't think I'll be much help here as it looks like a Formidable bug.  I can see the attributes for the "HTML figure" element that holds the image are very different after the refresh than it is after the initial viewing.  So it's not a caching thing. Since you have a concrete example, I suggest reporting it to S11 (creators of Formidable) via your account, giving them the steps to reproduce.

Making the Best WordPress Plugin even better - Together

Take on bigger projects with confidence knowing you have access to an entire community of Formidable Experts and Professionals who have your back when the going gets tough. You got this!
Join the community
crossarrow-right